Udskiftning af Låse


    serie_500-80                       gennemskret_cylinder_garant10-100


Der kan være mange grunde til at udskifte sine låse i sit hjem.       

Hvis Din lås er i stykker, er slidt eller på anden måde itu, bør du kontakte en dygtig låsesmed. Låsesmeden kan hjælpe med udskiftning af  de låse der skader sikkerheden i dit hjem.

Når der skal fortages en udskiftning af en lås er der nogle ting Du skal overveje. I forhold til sikkerhed skal du vælge de låse der bedst kan beskytte dig og dit hjem mod indbrud.


8788-2008788 ekstra lås som er forsikrings godkendt


Du bør vælge de låse der er dirke- og boresikrede. På den måde vil det være umuligt for en indbrudstyv at komme gennem din dør. De bedste og mest sikre låse, er de låse LåseVagten.dk ApS benytter sig af.

Vi benytter låse og låsesystemer fra Ruko og Medeco. Det har vist sig gennem de sidste mange år, at disse låsesystemer er de sikreste der er. De kan sikre deres hjem bedst og derfor er det dem vi vælger at montere hvis du ønsker en udskiftning af de gamle dårligere låse i dit hjem.

LåseVagten.dk ApS / Låsesmeden hjælper dig hurtig igang med sikring af dit hjem / virksomhed. Uanset om det er udskiftning af en eller flere låse kan vi nemt hjælpe dig.

Kontakt Låsevagten.dk ApS din Låsesmed. Sammen vurdere vi hvor mange låse der skal udskiftes og om der er anden form for sikring der bør laves om på.

LåseVagten.dk ApS - Låsesmeden kan hjælpe og råder dig med at sikre dit hjem bedst muligt. Selvom vi er kaldt ud for at foretage en gennemgående udskiftning af dine låse vil vi stadig øjentere dig om hvis vi finder yderlige sikkerhedsmæssige fejl. 


LåseVagten.dk Aps

 


LÅSEVAGTEN ApS - Billedvej 8 - 2100 København - Telefon 39 29 50 50

tyv200